4/1/14

Σύνθεση για χωλ με καθρέφτες 3D που θα φτιάξουμε με τα χεράκια μας!

Λοιπόν κορίτσια ανασκουμπωθείτε για ανανέωση ωραία, οικονομική και με ..μοντέρνο σχεδιασμό! Τώρα που θα ξεστολίσουμε τα χριστουγεννιάτικά μας είναι μια ωραία ιδέα για ανανέωση στο χώρο μας!


ΠΡΙΝ
Λοιπόν καταρχή θέλουμε καθρέφτες, ένα κεντρικό στη σύνθεσή μας και 1 ή 2 ακόμη μακρόστενους κατά προτίμηση.Επίσης θέλουμε ένα ράφι τοίχου συρταρωτό, λουλουδάκια καθρεφτάκια και είτε κλαδάκια λεπτά για να μπορέσουμε να τα κολλήσουμε στους καθρέπτες ή εαν βρείτε κορνίζα πλαστική για φωτο από αυτές που κρεμάμε στον τοίχο και είναι διάτριτες με σχέδιο φύλλων.Ολα από το γνωστό κατάστημα που (για μην κάνω και διαφήμηση τέλος πάντων τελειώνει σε ...bo) και έχει και είδη σπιτιού.

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ 3D
Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΡΝΊΖΑ

Η διαδικασία είναι απλή. Κρεμάμε τους καθρέπτες και στερεώνουμε το ράφι και στη συνέχεια κολλάμε τα καθρεπτάκια λουλουδάκια πάνω στα σημεία που θέλουμε με το πιστόλι σιλικόνης.
 
 
ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ


Προσθέτουμε τα κλαδιά και έτοιμο! Τίποτα άλλο..Να σας πω μόνο ότι τα μόνα που αγόρασα ήταν τα 3D λουλούδια και τον μακρόστενο καθρέπτη.Τα υπόλοιπα τα είχα οπότε το κόστος ήταν μηδαμινό.Αλλά ακόμη κι αν σκεπτεστε να φτιάξετε κάτι παρόμοιο με λίγο ψάξιμο δεν θα χρειαζόταν πάνω από 50-60 €. Οικονομικότατη λύση και σίγουρα πολυ όμορφη σε σύγκριση με τις έτοιμες λύσεις που προτείνουν τα καταστήματα επίπλων.

 
Και η τελική σύνθεση 


Ελπίζω να σας άρεσε και να σας έδωσα ιδέες!

Θα χαρώ να μάθω τη γνώμη σας!
 
 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου